Hurja tilanne videolle: Vihainen sarvikuono hyökkäsi autoa päin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Savannilla matkaavat saattavat joutua hurjiin ja vaarallisiinkiin tilanteisiin paikallisten villieläinten kanssa. Eläimet eivät nimittäin aina ole innoissaan varomattomien ihmisten tunkeutuessa niiden reviirille.

Tuoreella Youtube-videolla Etelä-Afrikassa sijaitsevan Krugerin luonnonpuiston työntekijät Andrew ja Sam olivat tarkkailemassa gepardeja, kun he havaitsivat erikoisen kiven jonkin matkan päässä autostaan. Pian tuli selväksi, että kiven sijaan kyseessä sarvikuono.

Auton jarrujen ääni kiinnitti villieläimen huomion miehiin. Pillastunut sarvikuono lähti rynnimään autoa kohti Andrewn ja Samin kuvatessa näkyä. Latest Sightings -sivuston mukaan sarvikuono pysähtyi noin 20 senttimetrin päähän autosta, ja miehet selvisivät tilanteesta säikähdyksellä.