Star Trek täyttää 50 vuotta – upeat postimerkit juhlan kunniaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kaikkien aikojen menestyksekkäimpiin televisiosarjoihin lukeutuva Star Trek täyttää 50 vuotta, ja tasavuosien kunniaksi Yhdysvaltojen postilaitos on julkistanut hittisarjan teeman mukaisen postimerkkisarjan. Ensipäivän tilaisuus järjestetään New Yorkissa 2. syyskuuta.

Samaan aikaan käynnistyvä kolmepäiväinen Star Trek: Mission New York kerää kaupunkiin tuhansittain Star Trekin faneja. Postimerkeissä on nähtävissä legendaarisia Star Trekin elementtejä. Postimerkit on suunniteltu Antonio Alcalan ohjauksessa.

Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat