Kate Moss suunnittelee omaa yökerhoa Lontooseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supermalli Kate Moss on eräs maailman ikonisimmista mallikaunottarista. Kauneutensa lisäksi hänet tunnetaan railakkaasta elämänasenteestaan, josta ei puutu seksiä, huumeita ja rock’n’rollia. Nyt nainen on haaveilee omasta yökerhosta Lontoossa.

1990-luvulla uransa huipulle nousseen Kate Mossin kerrotaan unelmoivan omasta yökerhosta Lontoossa. 42-vuotias huippumalli kertoo Marie Clairelle, että hän on aina rakastanut yökerhoissa tanssimista. Hänen mielestään nuorena oli parasta laittautua ja pukeutua kauniisti sekä lähteä yökerhoon bailaamaan. Nykyisin hän tanssii lähinnä kotosalla, vaikkakin rakastaa pynttäytymistä.

Vuonna 2005 Kate Moss joutui skandaalin pyörteisiin, kun kuvat hänen huumeiden käytöstään vuoti julkisuuteen. Malli menetti miljoonien eurojen arvoiset yhteistyösopimukset muotitalojen kanssa huumeiden käytön paljastumisen johdosta. Naisella on 13-vuotias Lila Grace -tytär.