Opiskelijakämpän unelmasohva – monta sohvaa yhdessä

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Stara.fi

Pienistä kodeista saa helposti kompakteja kekseliään sisustamisen avulla. Jokainen neliö kannattaa ottaa käyttöön erilaisten säilytysratkaisujen ja monikäyttöisten huonekalujen avulla. Nyt markkinoille on tullut hyperaktiivinen sohva.

Sohvavalmistaja Hannabi on esitellyt monikäyttöisen Urban Nomand -sohvan, joka muuttuu tarpeen mukaan sekä sängyksi, lepotilaksi, ruokailuryhmäksi tai vaikkapa useaksi pienemmäksi istuimeksi. Sohva muodostuu pienemmistä moduleista, jotka on mahdollista yhdistää keskenään usealla eri tavalla.

Urban Nomand -sohva on erinomainen hankinta esimerkiksi ensiasuntoon tai opiskelijakämppään. Laadukas kangasmateriaali takaa, että sohvan osat kestävät monipuolista käyttöä. Osia on mahdollista tilata erikseen Hannabin nettisivuilta.

Kuva, jonka @hannabisofa julkaisi

Kuva, jonka @hannabisofa julkaisi