Jasmin Voutilainen on huippunäyttävä kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen näyttelijätär Jasmine Voutilainen tuli taannoin kaikelle kansalle tutuksi suositusta Martina ja hengenpelastajat -realitysarjasta. Poikkeuksellisen näyttävä kaunotar on julkaisee Instagramissa runsaasti upeita kuvia itsestään.

Viime aikoina Jasmin on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia muun muassa itsestään sängyssä makoilemassa ja kuntosalilla treenaamassa sekä tietenkin nauttimassa auringosta bikineissä. Samalla hän paljasti olleensa taannoin Silja Linen laivalla sairastuneiden joukossa.

Näyttelijä Jasmin Voutilainen on tähdittänyt Salatut elämät -sarjaan perustuvista Nightmare 2 -elokuvaa ja Satula-televisiosarjasta, joissa molemmissa hän esitti Aino Kaukovaaran roolia. Lisäksi hänet on nähty televisiosarjoissa Helsingin herra ja Kiiltokuvia.

Älä häiritse✋??☀️ #lomakutsu#tb

Kuva, jonka Jasmin Voutilainen♛ (@jasminelisabet) julkaisi

??

Kuva, jonka Jasmin Voutilainen♛ (@jasminelisabet) julkaisi

Oispa nytki näin sporttinen moodi?

Kuva, jonka Jasmin Voutilainen♛ (@jasminelisabet) julkaisi

Mun lemppari treenipökät? @bumfit_ #bumfit

Kuva, jonka Jasmin Voutilainen♛ (@jasminelisabet) julkaisi

Oon ihan rakastunut näihin housuihin? @bumfit_ ! Ihan parasta materiaalia?

Kuva, jonka Jasmin Voutilainen♛ (@jasminelisabet) julkaisi

Painanu nii paljo duunii vuorokauden sisällä et muutuin jo hevoseks? #workworkworkworkwork#kuvaushommia#eiduuniieirahaa

Kuva, jonka Jasmin Voutilainen♛ (@jasminelisabet) julkaisi