Justin Bieberin vankeustuomio viimein ohi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni muistaa Justin Bieberin aiheuttaman polemiikin Calabasasin alueella Los Angelesissa muutaman vuoden takaa. Kärhämä naapurien välillä äityi lopulta niin suureksi, että parikymppinen poppari muutti pois ja myi kartanonsa. Justin Bieber joutui ongelmiin etenkin yhden ja tietyn naapurin kanssa, kun teinityttöjen idoli heitteli kananmunia naapurin talon seiniin.

Poppari Justin Bieber tuomittiin munien heittelemisestä kahden vuoden ehdonalaiseen vankeuteen, ja lisäksi hän joutui osallistumaan vihanhallintakursseille 12 viikon ajan. Mikäli hän olisi rikkonut ehdonalaista rangaistusta, olisi hän joutunut suorittamaan tuomiotaan vankilassa.

Justin Bieberin ehdonalainen päättyi viime kuussa ja hän on nyt vapaa mies. Poppari maksoi munauhrille korvauksia yhteensä 59.500 euroa vahinkojen kattamiseksi. Justin Bieber osallistui myös julkisia rakennuksia puhdistavaan yhdyskuntapalveluun. Justin Bieber myi luksusalueella sijainneen kartanonsa Khloe Kardashianille.