Justin Bieberin vankilareissu oli todella lähellä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kerroimme äskettäin kuinka poptähti Justin Bieberin ehdonalainen vankeustuomio päättyi, ja hän on jälleen vapaa mies. Kanadalaislaulaja oli kuitenkin vähällä päätyä vankilaan taannoisen tappelun vuoksi vain vähän ennen tuomion päättymistä. Ehdonalainen vankeus olisi nimittäin voinut muuttua ehdottomaksi.

Justin Bieber joutui tappeluun 8. kesäkuuta Yhdysvaltojen Clevelandissa. Paikallisen hotellin edessä tapahtuneella välikohtauksella oli useita todistajia, ja se päätyi videolle. Poptähden asianajaja Shawn Holley onnistui neuvottelemaan tähden ehdonalaisen kumotuksi oikeudessa 9. kesäkuuta, eli seuraavana päivänä.

Ehdonalaisen ehtoihin kuului, että tuomari olisi voinut langettaa Bieberille vankeustuomion pienestäkin lain rikkomisesta. Tähden tappelu Clevelandissa tapahtui vain 10 tuntia ennen neuvotteluja tuomion kumoamisesta.

TMZ-sivuston mukaan oikeuskäsittelyä ei oltu sovittu etukäteen. Shawn Holleyn ja piirikunnansyyttäjän kerrotaan vain kävelleen oikeussaliin ja pyytäneen tuomaria lopettamaan Justin Bieberin ehdonalainen kuukautta sovittua aikaisemmin.

Justin Bieber tuomittiin kahden vuoden ehdonalaiseen vankeuteen hänen heiteltyä kananmunia naapurinsa talon seinään. Tähden täytyi tuomion aikana muun muassa osallistua vihanhallintakurssille, maksaa uhrille korvauksia ja osallistua yhdyskuntapalveluun.