Justin Bieber yrittää fanien miettivän syvällisiä – tällä tekstillään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen Justin Bieber bongattiin aikoinaan suosioon YouTubesta. Sittemmin miljoonaomaisuuden musiikilla luonut mies on voittanut muun muassa 18 MTV Europe Music Awardsia, 13 Billboard Music Awardsia, kahdeksan American Music Awardsia ja yhden Grammy-palkinnon. Hän on myynyt noin 100 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti.

22-vuotias poppari saapuu syyskuussa Suomeen loppuunmyydylle keikalle. Maailmankiertueen nimi on Purpose World Tour. Mies on nyt antanut kaikille faneileen ajattelemisen aihetta ravistelemalla ihmisiä miettimään omaa elämäntarkoitustaan. Hän kirjoitti asiasta Instagramissa.

– Mielestäni on hullua, että osa ihmisistä ei kyseenalaista tai pohdi olemassaolonsa tarkoitusta. On hyvä käsitellä tunteita. Emme me elä kuollaksemme. Meillä on jokin tarkoitus ja tehtävä. Astukaa ulos mukavuusalueelta ja haastakaa ystävänne vastaamaan, mikä on elämän tarkoitus? Bieber kirjoitti.

– Mikä on sinun tarkoituksesi olemassaololle? En sano, että jokaisen tulisi uskoa samoihin asioihin kun minä, mutta edes keskustella niistä asioista. Joskus avautuminen ja keskusteleminen saattaa tuntua pelottavalta ja on helpompaa vältellä aiheita. Uskon pohtimisen kuitenkin olevan sen arvoista.