Miesmalli kuntoilee kissansa kanssa – video sai naiset sekaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tutkimusten mukaan naiset kiinnostuvat miehistä, jotka osaavat käsitellä kissoja. Kissojen silittäminen ja niiden suosioon pääseminen antaa naisille signaaleja siitä, että mies osaa hoitaa myös naisia ja olisi huomaavainen petikumppani.

Eräs miesmalli todisti väitteen juuri todeksi julkaistessaan itsestään ja kissastaan videon, joka sai heti naisten huomion kiinnitettyä.

Travis DesLaurier -niminen miesmalli on jo ilman kissaansakin naisille melkoista silmänruokaa. Miehellä on Jacob-niminen valloittava kissa lemmikkinään, mikä on saanut naiset kuitenkin vielä entistä enemmän sekaisin. DesLaurier julkaisi Facebook-sivuillaan itsestään ja kissastaan videon, jossa hän kuntoilee kissan avulla.

DesLaurier pitää Jacob-kissaa painonaan kun hän tekee vatsalihasliikkeitä, hauiskääntöjä ja pystypunnerruksia. Naiset ovat jakaneet videota innoissaan eteenpäin, ja se onkin saanut muutaman päivän aikana jo yli 220.000 jakoa ja 14,5 miljoonaa katselua.