O.C.-tähti yläosattomissa – nautti auringosta rinnat paljaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Fox-kanavan rikkaista kalifornialaisnuorista kertova O.C. -televisiosarja nousi 2000-luvun alussa kansainväliseksi suosikiksi. Yhdeksi sarjan suurimmista tähdistä nousi brittiläinen näyttelijä Mischa Barton. Tähti on tehnyt viime aikoina paluuta julkisuuteen, ja hän on poseerannut rohkeissakin otoksissa.

Nyt tähti julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa yläosattomissa Kreikan Mykonosissa. Mischa nauttii auringosta tupakka kädessään.

– Saariviboja #myklonos #sensuroitu, näyttelijä twiittasi.

O.C. -sarjan menestyksen jälkeen Mischa Barton on kärsinyt päihdeongelmista, ja joutui vieroitukseen ajettuaan ilman ajokorttia humalassa vuonna 2007. Tähti oli tänä vuonna mukana Tanssii tähtien kanssa -sarjan amerikkalaisversion tuoreella tuotantokaudella.

Island vibes ?? #Mykonos #Censored

Kuva, jonka Mischa Barton (@mischamazing) julkaisi