Khloe Kardashian esitteli vatsalihaksiaan – kunto paranee kohisten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian on kertonut, että treenaaminen vähentää hänen stressiään huomattavasti, minkä vuoksi nainen pyrkiikin liikkumaan joka päivä. Kuntoilemisen ja terveellisen syömisen myötä nainen on karistanut ylimääräisiä kiloja vyötäröltään ja päässyt huippukuntoon.

Khloe on liittynyt muiden siskojensa tavoin Snapchatiin, jossa hän jakaa videoita jokaisesta päivästään. Videoista huomaa, että treenaaminen on todella suuri osa Khloen elämää nykyään. Nainen on lähes joka videolla kuntosalilla, juuri tulossa sieltä tai juuri menossa sinne.

Uusimmalla videollaan Khloe esittelee hikoilua maksimoivaa takkia, jota hän pitää yllä aina treenatessaan. Khloe myös esittelee peilin edessä kapeaa vyötäröään ja etsii hyvää kuvakulmaa vatsalihaksille, joita haluaa ylpeänä seuraajilleen esitellä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat