My Chemical Romance julkaisi mystisen teaserin – fanit ihmeissään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen rockbändi My Chemical Romance lopetti toimintansa vuonna 2013. He julkaisivat kuitenkin Twitter-kanavallaan teaserin, jonka vuoksi moni ajatteli bändin tekevän nyt viimein paluun. Fanit saivat kuitenkin myöhemmin kuulla huonoja uutisia ja pettyä pahasti.

My Chemical Romance julkaisi videoteaserin, jossa liehui Black Parade -lippu. Videon lopussa näkyi päivämäärä 23. syyskuuta, jolloin moni ajatteli bändin tekevän paluun. Fanit sekosivat ja yhtyeen Twitter-kanavakin lakkasi hetkellisesti toimimasta. Yhtye on kertonut olevansa otettu saamastaan huomiosta, mutta he eivät ole tekemässä paluuta.

My Chemical Romance julkaisi twiitin, jossa he kertovat olevansa otettuja videon hyvästä vastaanotosta. Annettuna päivämääränä julkaistaan kuitenkin tällä tietoa vain The Black Parade -albumin uusintapainos julkaisun vuosipäivän kunniaksi.