Tyttöä haukuttiin teininä rumaksi – nyt hän on miljoonien ihailema supermalli!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneus on tunnetusti katsojan silmässä. Jokainen ihminen on sisäisesti kaunis, mutta ulkonäkö ja ulkoinen olemus ovat tärkeitä varsinkin mallimaailmassa. Eräs supermalleista on brasilialainen Lais Ribeiro, jota kritisoitiin teini-ikäisenä rumaksi ja kurvittomaksi.

Chanelin, Louis Vuittonin ja Marc Jacobsin mallina viime aikoina poseerannut Lais Ribeiro tunnetaan nykyisin myös Victoria’s Secretin enkelinä, jollaisena hänet nähdään myös tuoreissa mallikuvissa.

Poikatyttömäinen Lais Ribeiro asui ennen malliuraansa pienessä ja köyhässä brasilialaisessa kaupungissa, jossa häntä haukuttiin rumaksi ankanpoikaseksi. Malliuralle hän päätyi 18-vuotiaana, kun ystävä näki hänen potentiaalinsa ja sai ylipuhuttua hänet mallicastingiin.

Paikalliset mallitoimistot eivät hyväksyneet Laisia riveihinsä, koska hän ei ollut tarpeeksi kurvikas. Lopulta hän sai mahdollisuuden käydä New Yorkissa, ja matka muutti hänen elämänsä täysin. Lais Ribeiro otti avioeron ja jätti samalla miehensä ja lapsensa kotikaupunkiinsa. Nykyisin hän on menestynyt supermalli.

Victoria's Secret
Victoria’s Secret
Victoria's Secret
Victoria’s Secret