Laatikossa piilotteli kutsumaton vieras – sitten nainen meni lähemmäksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä jyrsijät löytävät ja pureskelevat tiensä paikkoihin, jonne niiden ei kuuluisi päästä. Ruoan tuoksu houkuttelee kuitenkin paikalle eläimiä, jotka löytävät luovia keinoja päästäkseen herkkujen luo.

Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa mies löytää muovilaatikosta oravan. Michael Beaman säilytti ulkona kannellista muovilaatikkoa, joka oli pullollaan linnuille ruoaksi tarkoitettuja siemeniä. Orava oli kuitenkin löytänyt tiensä laatikon luo ja pureskellut itselleen oviaukon kannen läpi.

Videolta näkyy, että orava on syönyt melko ison reiän laatikkoon. Mies menee keskeyttämään oravan ruokailuhetken, minkä seurauksena orava pelästyy. Orava yllättää miehen nopeilla liikkeillään ilmestymällä kolosta yllättäin.