Autistityttö antoi Channing Tatumille laatikollisen tämän pahinta pelkoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Autistisella Carly Fleischmannilla on aina ollut unelmana se, että hän saisi toimia oman keskusteluohjelman emäntänä. Autismin vuoksi Fleischmann ei pysty puhumaan, mutta se ei ole estänyt naista toteuttamasta hänen omia haaveitaan.

Carly Fleischmann on nyt aloittanut YouTube-kanavalla oman keskusteluohjelman, jonka nimi on Speechless with Carly Fleischmann. Hän esittää kysymykset haastattelemilleen henkilöille niin, että hän kirjoittaa kysymykset toisella kädellä naputellen tabletilleen, minkä jälkeen tabletin sovellus sanoo kirjoitetut kysymykset ääneen.

Carly Fleischmannin ensimmäiseksi vieraaksi on saapunut näyttelijäkomistus Channing Tatum. Jo esittelyn kohdalla käy hyvin selväksi, että Fleischmannilla on todella hyvä huumorintaju kun hän esittelee Tatumin juuri avioeroa hänen vuokseen hakevana miehenä. Fleischmann esittelee miehelle myös kaksi laatikollista miehen pahimpia pelkoja, joista Tatumin tulee kohdata toinen.