DVD-soittimet aiheuttavat kissoille hämmennystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissoilla on oma persoona ja erilaisia mieltymyksiä, mutta yksi yhteinen ihmettelyn aihe niitä näyttäisi kuitenkin yhdistävän. Lähes joka kodista vielä löytyvän dvd-soittimen aukeava ja itsestään sulkeutuva levyasema näyttäisi olevan uhka kaikille kissoille ympäri maailmaa.

YouTube-videolla nähdään hauska kooste lemmikkien omistajien kuvaamista videoista, joissa heidän kissansa ihmettelevät dvd-soitinta. Dvd-soittimet pitävät erikoista ääntä kun ne avautuvat ja sulkeutuvat itsestään, mikä tekeekin laitteista hyvin epäilyttäviä.

Kissoilla on hauska tapa tutkia hämmennystä aiheuttavaa dvd-soitinta. Kaikki kissat päättävät antaa avautuvalle cd-asemalle muutaman läpsäisyn tassullaan, minkä jälkeen ne vaikuttavat melko tyytyväisiltä saadessaan levyaseman sulkeutumaan ja menemään peloissaan takaisin sinne mistä tulikin.