Lemmikkieläinten interaktiiviset hoitolaitteet markkinoille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Työssäkäyvien ihmisten lemmikkieläimet saattavat olla pitkiä aikoja yksin kotona. Osa ihmisistä pyrkii tarjoamaan lemmikeilleen tarpeeksi aktiviteettia päivän ajaksi, mutta toiset joutuvat käymään jopa lounastunnilla kotona. Nyt avuksi tulee Petzi-laite.

Petzi on lemmikkieläimiä varten hankittava valvontakamerasysteemi, jonka välityksellä voi seurata lemmikkieläinten puuhia puhelinsovelluksen avulla. Lisäksi sen kautta voi jutella omille karvaturreille, vaikka olisi fyysisesti toisella puolella maapalloa.

Petzin toiminta ei kuitenkaan rajoitu tähän, sillä laitteen avulla voi jopa ottaa valokuvia ja jakaa herkkuja tai makupaloja tassusankareille. Interaktiiviset lemmikkieläinlaitteet tekevät suurta tuloa markkinoille. Markkinoilla on jopa koneita, joiden avulla lemmikit voivat soittaa omistajilleen.