Mies ärsytti kilpikonnaa – sitten sai yllättäen ansionsa mukaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kilpikonnia pidetään oikeana hitauden esikuvana, minkä vuoksi niiden ei ajatellakaan olevan kovin uhkaavia. Yksi näykkijäkilpikonna löytyi erään miehen talon pihaan johtavalta tieltä, mikä sai miehen kiinnostumaan ja lähestymään yksilöä.

Mies on kuvannut videolle pihatieltään löytyvää näykkijäkilpikonnaa. Mies oli kiinnostunut kilpikonnasta ja kokeili sitä välillä hännästä kädellään ja tökki kepillä. Kilpikonna vaikutti ärsyyntyneeltä, mutta ei voinut tilanteelle mitään ollessaan niin hidas liikkeissään. Alkukankeus osoittautui kuitenkin pelkäksi hämäykseksi, ja oli vain hetkellistä tyyntä ennen myrskyä.

Mies sai näykkijäkilpikonnan kääntymään tökkiessään sitä kepillä. Kun mies kosketti kepillä kilpikonnan suuta, se teki todella yllättävän liikkeen ja hyökkäsi kaikilla voimillaan suu auki miehen päälle. Mies horjahti taaksepäin ja kaatui pelästyessään hyökkäystä, minkä jälkeen hän ei voinut muuta kuin nauraa tapahtuneelle.