Steve’n’Seagullsin Metallica-versio leviää maailmalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme toissavuonna kuinka suomalainen cover-yhtye Steve’n’Seagulls teki oman juurevan versionsa AC/DC-yhtyeen Thunderstruck-klassikkohitistä. Video sai nopeasti miljoonia katsojia, ja viime vuonna video lähti leviämään verkossa uudelleen. Taannoin se ylitti jo 20 miljoonan katselun rajan.

Vuosi sitten yhtye julkaisi oman juurevan versionsa Metallican klassikkohitistä Nothing Else Matters, joka on nyt lähtenyt leviämään maailmalla. Esimerkiksi Nothing Cooler -verkkosivusto noteerasi videon viime viikolla ja antoi sille hyvät tyylipisteet. Tällä hetkellä video on katsottu 3,1 miljoonaa kertaa, mutta määrä moninkertaistunee tulevaisuudessa.

Viime aikoina Steve’n’Seagulls on keikkaillut muun muassa Yhdysvalloissa, jossa Coloradon kuvernööri julisti viime vuonna, että 21. syyskuuta on virallinen Steve’n’Seagulls -päivä.