Festariväki raivostui Antti Tuiskusta pääesiintyjänä – näin Tuisku vastasi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi Suomen massiivisimmista kesäfestivaaleista, Weekend Festival, on julkistanut esiintyjiensä aikataulut. Samalla paljastui myös ketkä tähdet ovat tapahtuman pääesiintyjiä, ja että eräs heistä on Antti Tuisku.

Tuiskun kiinnitys tapahtuman esiintyjäksi sai jo aiemmin fanaattisimmilta konemusiikin ystäviltä hieman kritiikkiä, mutta nyt Antti Tuiskun paljastuminen päätähdeksi on saanut aikaan varsinaisen sonemyrskyn. Weekend Festival on saanut roppakaupalla kritiikkiä siitä, että Tuisku nähdään kansainvälisten tähtien joukossa päätähtenä. Hän esiintyy Steve Aokin ja Axwell & Ingrosson välissä perjantai-iltana.

– Tää on viiminen vitun kerta kun mie tuun Weekend festareihin…liian myöhäseks jätetää aikataulujen julkaisu ja nyt ymmärrän miksi, eräs suivaantunut kommentoi.

– Mitä helvettiä? He ketkä ovat halunneet nähdä jonkun Tuiskun ovat sen kesän aikana käyneet katsomassa JOSSAIN MUUALLA!!!!!, toinen raivosi.

– Pakko nyt sanoa, että miten kehtaatte tehdä tän asiakkaillenne JA niille kansainvälisille huippuartisteille, joista kuitenkin maksatte paljon? Hukkaan menee kunnon valoshowt.

Suomen tämän hetken ylivoimaisesti kovin poptähti ei itse ole huolestunut aikataulusta syntyneestä kritiikistä, vaan päinvastoin. Antti Tuisku kommentoi kohua Facebook-sivuillaan.

– Ai että!! Mie aloin oottaan tätä festaria kahta kauheammin! #petoonirti #petokesä16 #weekendfestival #helsinki, Antti Tuisku kirjoitti.