Ihmelaite auttaa nutturan teossa – nopeampaa kuin koskaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naiset panevat nutturansa sisään usein täytettä, jotta kampaus näyttäisi muhkeammalta ja siistimmältä. Nyt netissä esitellään hiuslaite, jonka avulla nuttura valmistuu sekunneissa. Lopputulos on ällistyttävän siisti ja kaunis.

Insiderin kauneusosio esittelee Facebookissa videon, jolla tehdään nutturoita ennätysnopeasti. Naiset näyttävät videolla kätevän hiussysteemin toimintaa, jossa nutturanpidike kierretään suortuvien alle. Hiuslaite on kimmoisaa materiaalia ja pysyy kerällä päälaella samalla, kun se pitää suortuvia aisoissa.

Hiusvekottimen nimi on Fast Bun. Kyseessä on brasilialainen tuote, jota voi osaa Denise Furlanin liikkeestä. Voiko kampausten tekeminen todella olla näin helppoa ja yksinkertaista?