Lewis Hamilton paidattomana Barbadoksella – upeat tatuoinnit!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulatähti Lewis Hamiltonin huhuttiin taannoin iskeneen silmänsä huippumalli Hailey Baldwiniin, kun he saapuivat yhdessä Elton Johnin isännöimiin Oscar-juhliin. Sittemmin suhdehuhut ovat jo laantuneet, eikä kumpikaan ole vahvistanut suhdetta.

Parhaillaan Hamilton lomailee Barbadoksella, jossa hänet kuvattiin eilen nauttimassa vapaapäivästä rannalla. Formulamestari oli riisunut paitansa, jolloin hänen upeat tatuointinsa paljastuivat.

Taannoin Hamilton kolaroi 2,1 miljoonan euron arvoisen Pagani Zonda -urheiluauton Monacossa. Daily Mail -lehden mukaan Lewis menetti urheiluautonsa hallinnan ja hän törmäsi kolmeen pysäköityyn autoon Monacon keskustassa. Hamilton puhallutettiin onnettomuuspaikalla ja viranomaisten mukaan hän ei ollut humalassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash