Louis Vuittonin uusi matkalaukkumallisto on ihanan kallis

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Matkalaukun käyttöikä vaihtelee sen mukaan, kuinka usein matkustaa ja minkälaisella kapasiteetilla. Matkatavaroiden liikuttamiseen tarkoitetut laukut joutuvat kovaan kohteluun lentokentillä sekä pakkaamis- että purkaamisvaiheessa.

Muotoilija Marc Newson on nyt suunnitellut luksumerkki Louis Vuittonin uusimman matkalaukkumalliston. Mikäli takataskusta tai pankkitililtä löytyy ylimääräisiä tonneja, voi ne sijoittaa esimerkiksi Louis Vuittonin uusimpaan laukkumallistoon. Luksusbrändi on tuonut markkinoille matkalaukkumalliston, jonka edullisin tuote on noin 2.400 euroa.

Uuden laukkumalliston suunnittelijan mukaan tuotteita on kehitetty yhteistyössä insinöörien kanssa, jotta matkustusmukavuus nousisi luksustasolle. Matkalaukuissa on käytetty mteriaalina muun muassa alumiinia ja nahkaa. Laukut ovat ennennäkemättömän kevyitä ja sulavaliikkeisiä.