Heidi Klumin bilemekko paljasti rinnat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tänä kesänä muotibloggaajat alkoivat julkaisemaan videoita, joissa kerrottiin vinkkejä siihen miten naiset voivat kulkea tänä kesänä ilman rintaliivejä huomaamattomasti. Rintaliivittömyys on ollut selkeästi julkkisnaisten keskuudessa kesän kuumin trendi.

Olemme nähneet muun muassa poptähti Lady Gagan ja Kendall Jennerin monien muiden supermallien joukossa rintaliivittömänä läpikuultavassa paidassa, josta rinnat ovat paistaneet läpi. Nyt myös huippumalli Heidi Klum on liittynyt kerhoon ja paljastanut rintansa läpikuultavassa mekossa.

Rintaliivittömänä kulkemiseen kuuluu monien osalla se, että ohuesta paidasta pystyy tunnistamaan nännin muodon. Julkkisnaisten tämän kesän esimerkin mukaan naiset ovat kuitenkin paljastaneet koko rintansa pukeutumalla niin ohutta materiaalia oleviin yläosiin, että niistä on voinut nähdä selvästi rinnat kokonaisuudessaan.

Splash
Splash
Splash
Splash