Mies asteli alasti mehiläistarhaan – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hurjapäisistä ulkoilmatempauksistaan nettijulkkikseksi noussut Charles Wieand julkaisee rohkeita videoita YouTubeen. Nyt mies on astunut mehiläistarhaan – ilman rihmakiertämää totta kai. Lentävät raitapaitaiset hyönteiset olivat erittäin kiinnostuneita nakupellestä.

– Mehiläistarha ei varsinaisesti ole kaikista ideaalisin paikka alastomana olemiseen. Osa mehiläisistä tutki silmäluomiani, korvataustojani ja sisäreisiäni, Wieand kertoi Mirror-lehdelle.

Vloggaaja toteutti tempauksen isänsä omistamalla mehiläistarhalla Ohion Columbuksessa. Mehiläiset ovat pistäneet temppuilijaa ennenkin, ja hän luuli saavansa tällä kertaa peräti satoja pistoja kehoonsa. Väärin luultu. Mies seisoskeli tarhassa yhteensä 45 minuuttia ja käveli rauhallisesti pois, eikä yksikään mehiläinen iskenyt piikkiään hänen ihoonsa.