Ensitreffien suosikkipaikat listattiin – oletko jo testannut?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ensimmäinen tapaaminen uuden ihmisen kanssa jännittää usein jo päiviä etukäteen. Kaikki mietitään tarkkaan ennen deiteille menoa, olivatpa sitten kyseessä vaatteet tai aikataulut. Myös varasuunnitelmat kannattaa laatia pahimman varalle.

Pitsayritys Dominos toteutti brittiläisille asiakkailleen kyselyn ensimmäisiin tapaamisiin liittyen. Vastaajien piti kertoa, missä heidän mielestään onnistuisi parhaimmat ensitreffit. Listalle nousivat muun muassa baarissa nautittu drinkki ja ravintolaillallinen. Myös elokuvateatteri ja keilarata pääsivät listalle.

Osa ihmisistä haluaa nauttia ensitreffeistä piknikillä tai museossa. Mikäli deiteillä on sama musiikkimaku, voivat he tavata suosikkibändin keikalla ensimmäisen kerran. Listalle nousivat myös huvipuistot ja minigolf-radat. Yksi nerokkaimmista paikoista on kuitenkin viininmaistajaiset, joissa treffikumppanukset pääsevät tutustumaan toisiinsa mukavan tekemisen parissa.