Kun mies löysi Snapchatin filtterit – videoista jättihittejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien sosiaalisten medioiden joukkoon lukeutuva Snapchat on hauskuttanut miljoonia käyttäjiään monipuolisilla filttereillä, jotka muuttavat kuvaa reaaliajassa. Nyt myös nettitähti J.Cyrus on löytänyt filtterit, ja hänen hauskoista videoistaan on muodostunut jättihittejä.

Videoista suosituin on tähäm mennessä kerännyt huimat 15 miljoonaa katselukertaa. Siinä J.Cyrus nähdään muun muassa mansikkana. Videoiden suosion syynä ei ole niinkään ruuduissa nähtävät kuvat, vaan sen sijaan miehen tapa kommentoida näkemäänsä hauskalla tavalla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat