Typeryyden huippu! Murtovarkaat yrittivät myydä saalistaan tavaroiden omistajalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtaosa rikollisista edustaa tunnetusti tyhmintä osaa ihmiskunnasta, ja heidän toinen toistaan typerämmät edesottamuksensa nousevat tasaisin väliajoin julkisuuteen. Nyt poliisi on paljastanut pariskunnan, joka lukeutuu todennäköisesti maailman tyhmimpien rikollisten joukkoon.

30-vuotias Jeremy Allen Watts ja 24-vuotias Jessica Faye Heady murtautuivat Yhdysvalloissa Tennesseen Clarksvillessä sijaitsevaan rakennukseen, josta he saivat noin 1.000 dollarin arvoisen saaliin. Sen jälkeen he ryhtyivät kaupittelemaan murtosaalistaan Edward Dialille, joka tunnisti kadonneen omaisuutensa ja ilmoitti asiasta poliisille.

Watts ja Heady jäivät kiinni ja ovat parhaillaan odottamassa oikeudenkäyntiä poliisivankilassa 50.000 dollarin takuusummalla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat