Kaverukset ruotivat jokaisen Sinkkuelämää-asun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sarah Jessica Parkerin, Kim Cattrallin, Kristin Davisin ja Cynthia Nixonin tähdittämä Sinkkuelämää-televisiosarja on monelle naiselle varmasti ikimuistoinen televisiosarja. Ohjelmassa puitiin ystävyyteen, seksiin ja rakkauteen liittyviä tilanteita, minkä lisäksi sarja tunnettiin siinä näkyvästä muodista.

Kunkin neljän hahmon tyyli oli ohjelmassa täysin erilainen, minkä vuoksi vaatteita ja asusteita nähtiinkin tuotantokausien aikana laidasta laitaan. Kaksi Sinkkuelämää-fania on päättänyt dokumentoida suosikkisarjansa hahmojen jokaisen asun ja ruotia sen Instagramissa.

Kaksi naista on perustanut everyoutfitonsatc-nimisen kanavan, jonne he haluavat dokumentoida kaikki jaksoissa nähdyt vaatteet ja tyylit, ja arvostella ne hauskasti ja sarkastisesti. Naiset ovat ehtineet arvostelemaan suuresta edessä olevasta savotastaan vasta 39 asua, mutta ne ovat riittäneet keräämään kanavalle jo lähes 60.000 seuraajaa.