Suuseksikahvila myös Lontooseen – tässäkö uusi trendi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla, että Sveitsin Geneveen avataan elokuun aikana Facegirl-nimisen yrityksen kahvila, jossa asiakkaat voivat laillisesti nauttia kahvista ja suuseksistä samaan aikaan. Nyt Eurooppaan suunnitellaan toista samanlaista kahvilaa, joka sijaitsisi Lontoossa.

Genevessä seksin myyminen on laillista, minkä vuoksi kaupunkiin voidaan perustaa suuseksiä myyvä kahvila. Kahvilassa asiakas tilaa noin 50 euron hintaisen kahvin, johon sisältyy prostituoidun palvelu baaritiskin alla.

Lontooseen suunniteltava Fellatio Cafe tulee sijaitsemaan Paddingtonin Praed Streetillä. Kahvilan on perustamassa BumPix, joka tarjoaa myös seuralaispalveluja, The Independent kertoo. Yhtiön mukaan kaikki tullaan tekemään Iso-Britannian lakien mukaisesti, ja parhaillaan on käynnissä lakipykälien tarkastaminen kokonaisvaltaisen kahvilatoiminnan aloittamiseksi. Sekä henkilökunnan että asiakkaiden ikärajaksi tulee 18 vuotta.