Lauri Tähkä mittavalle konserttisalikiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Iskelmätähti Lauri Tähkä lähtee mittavalle kiertueelle syksyllä ilmestyvän uuden albuminsa myötä. Konserttisaleissa nähtävä kiertue käynnistyy marraskuussa. Lauri Tähkä nähdään syksyllä myös suositussa Vain Elämää-ohjelmassa.

– On mieletöntä päästä vuoden tauon jälkeen taas kiertämään maatamme. On suuri kunnia ja ilo tulla luoksenne esittämään uusia biisejä. Odotan malttamattomana syksyn Vien sut täältä kotiin- kiertuetta, Lauri Tähkä kertoo.

Lauri Tähkä julkaisi keväällä Morsian-singlen, joka nousi suoraan radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi ja sitä on kuunneltu Spotifyssa jo yli 3,2 miljoonaa kertaa, eli lähes platinaan oikeuttava määrä.

Energisistä keikoistaan tunnetun Lauri Tähkän karisma ja bändi luovat upeita konserttielämyksiä kuulijoille. Luvassa on railakkaita biisejä, sydäntä raastavia rakkauslauluja ja tietenkin myös uutta tuotantoa.