Näyttelijätär vahaa viikset ja kulmakarvat: ”Tämä on oikeaa kauneutta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Glee-hittisarjasta tunnettu kaunotar Lea Michele poseerasi juuri tuoreen Women’s Health -lehden kannessa täysin alastomana. Nyt näyttelijä ja kirjailija on paljastanut sosiaalisessa mediassaan millaista kivunsietokykyä hänen kauneudenhoitorutiininsa vaativat.

29-vuotias Lea Michele julkaisi Snapchat-kanavallaan videoita, joissa nainen joutuu sietämään hieman kipua kauneutensa eteen. Videolla nainen levittää vahaa Michelen kulmaluulle heti kulmakarvojen alle. Näyttelijä valmistautuu henkisesti repäisyn aiheuttamaan kipuun ja sanoo videolla, että toimenpide tulee sattumaan todella paljon.

Michele vahauttaa kulmakarvojensa lisäksi myös ylähuulensa. Nainen vitsailee, että tällaista todellinen kauneus on, ja että kiitos hänen juutalaisen ja italialaisen taustansa kulmakarvojen ja viiksien vahaaminen on hänelle arkipäivää.