Tallia Storm kelpaisi vaikka malliuralle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skotlantilainen teinipoppari Tallia Storm on noussut Iso-Britanniassa nopeasti suosituksi tähdeksi. Laulu-uransa satumaisissa merkissä aloittanut neitokainen niittää parhaillaan suosiota niin konserttilavoilla kuin radiossakin.

Eilen Tallia kuvattiin nauttimassa vesileikeistä ja auringosta uimarannalla Los Angelesissa. Hän on parhaillaan kaupungissa levyttämässä seuraavaa albumiaan, joten vapaapäivä studiosta tuli varmasti tarpeeseen.

17-vuotias Tallia Storm, oikealta nimeltään Natalya Storm Hartmann, on skotlantilainen laulaja ja lauluntekijä. Elton John löysi hänet poptähden uralle jo 13-vuotiaana, kun hän tapasi lomalla Elton Johnin miesystävä David Furnishin ja antoi hänelle demolevynsä. Pian Elton John kutsui Tallian esiintymään konserttinsa lämmittelyesiintyjäksi Falkirkiin. 16-vuotiaana Storm sai levytyssopimuksen ja kirjasopimuksen. Laulajattaren ensimmäinen single Social Security julkaistiin kesällä 2015.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat