Ilmoitus Huuto.netissä: Käytetty Anttilan muovilaatikko 79 eurolla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Anttilan mentyä konkurssiin on yrityksen varastoja myyty tyhjäksi viime päivinä aktiivisesti muun muassa alennusmyynneillä, jotka vetivät liikkeet täyteen väkeä. Konkurssin myötä katoaa tällä tietoa myös Anttilan brändi, jolle jotkut voivat antaa huomattavan suurta arvoa. Ainakin internetin myyntipalstalla.

Huuto.netissä julkaistu myynti-ilmoitus leviää parhaillaan vauhdilla sosiaalisessa mediassa, sillä käytetty ja naarmuinen Anttilan varastolaatikko on myynnissä huimaan 79 euron hintaan. Ilmoituksessa perusteellaan korkeaa hintaa sillä, että laatikot voivat olla tulevaisuuden keräilyharvinaisuuksia.

– Myytävät korit ovat olleet käytössä Anttila tavarataloissa ja Anttila logistiikassa.Tästä keräilijöille pala suomen historiaa! Näiden kysyntä voi tulevaisuudessa nousta arvoon arvaamattomaan, ilmoituksessa todetaan.