Realitykaunotar suuntasi rannalle bikineissä – ja sitten nosti jalat taivaalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Kimberley Garner tuli alunperin tunnetuksi realitysarjasta, joka seuraa lontoolaisten seurapiiritähtien elämää. Kaunotar on myös toinut vaatesuunnittelijana tuomalla markkinoille oman uimapukumalliston, ja on pysytellyt tiiviisti julkisuudessa kotimaassaan.

Parhaillaan Ranskassa St. Tropezissa lomaileva kaunotar on laajentanut viime aikoina toimenkuvaansa mallintöiden puolelle, ja nyt hänet nähtiinkin esittelemässä upeaa bikinivartaloaan rannalla. Samalla hän päätti yllättäen nostaa itsensä käsinseisontaan.

Kimberley Garner tunnetaan Britanniassa Made In Chelsea -realitysarjan tähtenä, ja sikäläiset lehdet ovat jo parin vuoden ajan seuranneet tiiviisti myös hänen yksityiselämäänsä. Kansainvälinen läpimurto viihderintamalla on kuitenkin jäänyt vielä toistaiseksi tekemättä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash