7 ensimmäistä työpaikkaa – haaste leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nykyään nuoret ja vastavalmistuneet voivat kokea, että työelämään on hankalaa päästä kiinni. Työkokemus ja hyvät suhteet ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan, minkä vuoksi monet ihmiset tekevätkin monenlaisia töitä ennen kuin pääsevät pidempiaikaiseen työsuhteeseen kiinni.

Nyt Twitterissä on meneillään mielenkiintoinen keskustelu #firstsevenjobs-aihetunnisteella. Ihmisiä kiinnostaa se millaisia töitä muut ovat tehneet, minkä lisäksi he jakavat rehellisesti myös muille sen mitä töitä he ovat itse tehneet ensimmäisinä työtehtävinään.

Nuorten aikuisten ansioluettelot voivat olla nykyään todella pitkiä, koska ne koostuvat monista työnantajista ja useista lyhyemmistä työajanjaksoista. Tämän vuoksi onkin mielenkiintoista nähdä mitä ihmiset ovat tehneet ensimmäisinä töinään ja myös huomata mihin suuntaan kehitys työtehtävien myötä on johtanut.