Kimberley Garner bikineissä laiturilla – bikinien väri hämäsi nopeimmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Kimberley Garner tuli alunperin tunnetuksi realitysarjasta, joka seuraa lontoolaisten seurapiiritähtien elämää. Kaunotar on myös toinut vaatesuunnittelijana tuomalla markkinoille oman uimapukumalliston, ja on pysytellyt tiiviisti julkisuudessa kotimaassaan.

Etelä-Ranskassa jo pidempään lomaillut Kimberley Garner kuvattiin eilen illansuussa kävelyllä laiturilla, jossa hän oli nudevärisissä bikineissä. Värivalinta oli hämmentävä, sillä ensivilkaisulla Kimberley näytti todennäköisesti joidenkin silmiin lähes alastomalta.

Kimberley Garner tunnetaan Britanniassa Made In Chelsea -realitysarjan tähtenä, ja sikäläiset lehdet ovat jo parin vuoden ajan seuranneet tiiviisti myös hänen yksityiselämäänsä. Kansainvälinen läpimurto viihderintamalla on kuitenkin jäänyt vielä toistaiseksi tekemättä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash