Leffakaunottaren Porsche törkyisenä kadulla – ohikulkija oli tehnyt jäynän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Diane Kruger seurusteli aikoinaan yhdeksän vuoden ajan poikaystävänsä Joshua Jacksonin kanssa, mutta lopulta suhde ajautui tiensä päähän. Nykyisin Diane viettää paljon aikaa New Yorkissa, joten hänen Los Angelesin kotinsa on jäänyt hieman heitteille.

Yksi merkki tilanteesta on Krugerin talon edustalla seisova Porsche Cayenne, joka on kaivannut kipeästi pesua jo kuukausien ajan. Nyt joku ohikulkija oli tehnyt pienen käytännön pilan ja kirjoittanut auton konepellin likaiseen pintaan ”Pese minut!”. Autoon oli lisäksi kiinnitetty jo useita sakkolappuja.

Taannoin Diane nähtiin newyorkilaisessa ravintolassa suutelemassa The Walking Dead -sarjan Norman Reedusia. Kiusallisen tilanteesta teki se, että Joshua Jackson, Diane Kruger ja Norman Reedus työskentelivät hiljattain yhdessä näytellessään elokuvassa Sky. The New York Daily News -lehden mukaan Krugerin ja Reedusin julkisen hempeilemisen oli todistanut useat silminnäkijät.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash