Mitä Hugh Jackmanille on tapahtunut? Nettikuva käynnisti huhumyllyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monista suuren budjetin elokuvista tunnetuksi tullut australialainen näyttelijä Hugh Jackman muistetaan erityisesti Wolverinen roolistaan X-Men -elokuvissa. Taannoin hänen veikattiin ottavan Daniel Craigin paikan James Bondina, kun nykyinen Bond-tähti sai tarpeekseen salaisen agentin roolistaan.

Nyt Hugh Jackman on saanut aikaan kohun Instagramissa julkaisemallaan valokuvalla, jossa hän näyttää vanhentuneen selvästi vain hetkessä. Tiedossa ei ole onko kuvassa mukana joko digitaalista käsittelyä vai onko näyttelijä kenties meikattu vanhaksi. Fanit odottavat nyt kuumeisesti tietoa asiasta.

47-vuotiasta Hugh Jackmania pyydettiin James Bondiksi jo 2000-luvun alkupuolella. Tuolloin tähti kuitenkin valmistautui X-Men -elokuvan jatko-osaan, eikä siksi kokenut olevansa vielä valmis Bondiksi. Taannoin Jackman vihjasi australialaisen The Project -uutisohjelman haastattelussa olevansa valmis ryhtymään seuraavaksi Bondiksi, mikäli häntä vain pyydetään rooliin.

Hugh Jackman nähdään jälleen Wolverine-mutanttina vuonna 2017 ensi-iltansa saavassa elokuvassa. Miehen on kuitenkin huhuttu esittävän hahmoa viimeistä kertaa, joten näyttelijällä saattaisi hyvinkin olla mahdollisuus vaihtaa supersankarin roolista superagentin rooliin.

Now that's what I'm talking about!

Kuva, jonka Hugh Jackman (@thehughjackman) julkaisi