Chloe Mafian kurvit pursuivat iltapuvusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Chloe Mafia tunnetaan lähinnä televisiotähtenä, prostituoituna ja muodokkaana julkkiksena. Hän osallistui X Factor -kilpailuun ja nousi sen myötä kotimaassaan viihdelehtien vakiokasvoksi. Viime aikoina Chloe on viettänyt hiljaiseloa, mutta vain tehdäkseen paluun.

Nyt hän on osallistunut julkkisten Big Brother -kilpailuun, josta hänet poistettiin talosta kolmannessa häätöäänestyksessä. Tapansa mukaan Chloe oli pukeutunut todella paljastavaan asuun, josta hänen rintansa tällä kertaa pursuivat. Näky meni jo nolouden puolelle.

Brittiläinen Chloe Mafia nousi julkisuuteen X Factor -ohjelmasta vuonna 2010. Hän joutui kohun keskelle, kun neidon todellinen ammatti paljastui prostituoiduksi, kun hän myi itseään 200 euron tuntihintaan. Lisäksi Mafialla on ollut ongelmia muun muassa kokaiinin kanssa. Kesällä 2016 hän osallistui julkkisten Big Brotheriin, jossa selvisi hänen olleen salaa naimisissa viiden vuoden ajan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash