Nyt on rohkeaa! 18-vuotias teinitähti ei kurvejaan piilotellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moderni perhe -hittisarjan tähti Ariel Winter joutui taannoin erikoiseen tilanteeseen äitinsä takia, kun äiti Chrisoula Workman yritti myydä tähden Shanelle-siskon alastonkuvia. Ariel on saanut jalansijaa Hollywoodissa, ja vasta viime aikoina hän on ryhtynyt kohahduttamaan rohkeilla asuvalinnoillaan.

Eilen Ariel osallistui Just Jaredin vuosittaiseen kesäjuhlaan, jonka punaiselle matolle hän asteli odottamattoman niukassa asussa. Nuori tähti ei nimittäin liikoja kurvejaan peitellyt, sillä hänen farkkushortsiensa alla oli tavalliset yksiosaiset uikkarit.

18-vuotiaan Ariel Winterin äiti Chrisoula ”Crystal” Workman on käynyt Arielin huoltajuudesta kiistaa toisen tyttärensä Shanellen kanssa. Äidin väitetään olleen väkivaltainen kasvattaja. Väliaikainen huoltajuus meni oikeudessa Shanellelle, ja pettynyt äiti halusi kostaa ronskisti vanhemmalle tyttärelleen tarjoamalla tämän alastonkuvia lehdille. Sekasotku ei ole kuitenkaan vaikuttanut juurikaan Arielin menestykseen Hollywoodissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash