Block Nation yhdistää lahjakkuudet: ”Artistit tarvitsevat managereita”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Live Nation Finland Oy on perustanut yhdessä YleX:n entisen musiikkipäällikkö Peppi Puljujärven, Blockfestin perustaja Kalle Kallosen, Blockfestin yhteistyökumppanivastaava Joni Siintovaaran ja NHL-tähti Jori Lehterän kanssa uuden management-yhtiön, Block Nationin.

Block Nation on urbaani yhteisö, joka tuo eri alojen lahjakkuudet yhteen ja on vahvasti kiinni tulevassa. Yhtiön tavoitteena on löytää tulevaisuuden tekijät ja tunnistaa mahdollisuudet uusien kykyjen brändäämisessä.

Tähän mennessä Block Nation -rosteriin on kiinnitetty pian Vain elämää -sarjassa tarinansa avaava Mikael Gabriel, uutta levyään valmisteleva Reino Nordin, urbaani poppari Juulia, some-vaikuttaja ja juontaja Jekku Berglund, NHL-tähdet Jori Lehterä ja Leo Komarov sekä nuorten jääkiekon MM-kultamitalisti Roope Hintz.

– Block Nation on jo pidempään kytenyt unelmamme, joka saa virallisesti päivänvalon tänään. Työskenneltyäni pitkään eri tehtävissä musiikkialalla, koen että tänä päivänä artistit tarvitsevat rinnalleen managereita enemmän kuin aiemmin, Block Nationin toimitusjohtaja Peppi Puljujärvi kertoo.

– Uskomme hyvään tunnelmaan, aitoihin tunteisiin ja vahvaan fiilikseen, ja yhdistämme nämä vuosien saatossa kertyneeseen ammattitaitoon. Haluamme levittää urbaanin kulttuurin lämmintä yhteisöllisyyttä muillekin aloille ja nostaa pinnalle myös uusia nuoria osaajia, Block Nationin kaupallinen johtaja Kalle Kallonen kertoo.