Justin Bieber poisti Instagram-tilinsä – somedraama oli liikaa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Justin Bieberin suhde Sofia Richien kanssa on johtanut suuret mittasuhteet saaneeseen somedraamaan. Viimeisimpänä käänteenä poptähti on herättänyt kohua poistamalla Instagram-tilinsä kokonaan. Kaikki sai alkunsa poptähden jaettua viikonloppuna Instagramissa kuvia, joissa hän esiintyy uudeksi tyttöystäväkseen huhutun 17-vuotiaan Sofia Richien kanssa.

Bieberin fanit eivät suhtautuneet asiaan innoissaan, ja alkoivat kirjoittaa kuviin vihaisia kommentteja. Kommenttien myötä laulaja uhkasi muuttaa Instagram-tilinsä yksityiseksi.

Pian Justin Bieberin ex-tyttöystävä Selena Gomez liittyi keskusteluun puolustaakseen tähden faneja. Kanadalainen laulaja alkoi puolestaan väittämään, että Gomez olisi pettänyt häntä Zayn Malikin kanssa. Julkisen riidan päätteeksi Justin Bieber toteutti aikaisemman uhkauksensa vaihtamalla Instagram-tilinsä ensin yksityiseksi, ja poistamalla sen lopulta kokonaan.

Justin Bieberin some-loppuromahdusta on käsitelty Twitterissä #JustinBieberDeactivatedParty -tunnisteella. Monien mielestä Bieber petti häntä useiden vuosien ajan tukeneet faninsa poistamalla Instagram-tilinsä uuteen tyttöystäväänsä kohdistuneiden kommenttien vuoksi.