Nuorten superjulkkisten seksisotku – pettämissyytökset lentelevät!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Justin Bieberin ja Selena Gomezin teinimäinen teerenpeli jatkui aikoinaan neljän vuoden ajan. Harva oikeasti tietää, kuinka monta kertaa pari erosi ja palasi yhteen. Vuonna 2014 loppuneen suhteen jälkipyykkiä pestään edelleenkin sosiaalisessa mediassa.

Instagram
Instagram

Kerroimme äskettäin, että Justin Bieber on alkanut tapailla Nicole Richien siskoa Sofiaa. Pariskunnan Instagramiin julkaistut yhteiskuvat saivat aikaiseksi myrskyn, jossa Bieber ja Gomez sekä heidän faninsa syyttelivät kilpaa toisiaan. Ensin Justin Bieber syytti Selena Gomezin käyttäneen popparimiestä vain keinona julkisuuden saavuttamiseksi. Sen jälkeen Gomez syytti Bieberiä pettämisestä.

Tilanne eskaloitui lopulta siihen, että Justin Bieber väitti Selena Gomezin pettäneen häntä One Directionista tutuksi tulleen laulaja Zayn Malikin kanssa. Sen jälkeen Bieber toteutti uhkauksensa ja poisti Instagram-tilinsä. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkaansa, ei teinipoppareiden riitelylle ole loppumassa vielä vähään aikaan. Kannattaa tehdä popcorneja.