Ashley Hart hehkeänä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen mallikaunotar Jessica Hart teki läpimurtonsa vuoden 2009 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Tähti on sittemmin jatkanut menestyksekästä uraansa mallina, ja hän on ollut viime aikoina tuttu näky viihdeuutisissa. Viime aikoina hänen pikkusiskonsa Ashley Hart on tehnyt tuloaan.

Melbournelainen Ashley Hart on jo nousemassa isosiskoaan suuremmaksi tähdeksi. Eilen hän vietti aurinkoista päivää Sydneyn Bondi Beachilla, jossa hän lekotteli tummansinisissä bikineissä.

Ashleyn isosisko Jessica Hart deittailee parhaillaan kuuluisan laivanvarustamosuvun perillisen, Stavros Niarchos III kanssa. Kyseinen komistus tunnetaan myös seurapiirineito Paris Hiltonin eksänä. Viime vuosina Hart on toiminut esimerkiksi Guessin, Triumphin ja Espiritin mallina.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash