Big Brother -prostituoitu järisyttävässä pikkumekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Chloe Mafia tunnetaan televisiotähtenä, prostituoituna ja muodokkaana julkkiksena. Hän osallistui X Factor -kilpailuun ja nousi sen myötä kotimaassaan viihdelehtien vakiokasvoksi. Viime aikoina Chloe on viettänyt hiljaiseloa, mutta vain tehdäkseen paluun.

Julkkisten Big Brother -talosta äskettäin kesken kisan ulos äänestetty Chloe on nyt kuvattu Pohjois-Lontoossa valkoisessa miniasussa, joka ei ollut ihan tyylikkäin mahdollinen valinta. Neitokaisen jättirinnat eivät nimittäin päässeet oikeuksiinsa, vaan tulos oli lähinnä nolo.

Brittiläinen Chloe Mafia nousi julkisuuteen X Factor -ohjelmasta vuonna 2010. Hän joutui kohun keskelle, kun neidon todellinen ammatti paljastui prostituoiduksi, kun hän myi itseään 200 euron tuntihintaan. Lisäksi Mafialla on ollut ongelmia muun muassa kokaiinin kanssa. Kesällä 2016 hän osallistui julkkisten Big Brotheriin, jossa selvisi hänen olleen salaa naimisissa viiden vuoden ajan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash