Somedraama sai päätöksen? Selena Gomez pyytää anteeksi Justin Bieberiltä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Justin Bieber ja Selena Gomez nousivat tällä viikolla otsikoihin suuret mittasuhteet saaneen somedraaman myötä. Julkisen riitelyn päätteeksi Bieber vaihtoi ensin Instagram-tilinsä yksityiseksi, ja poisti sen lopulta kokonaan.

Instagram
Instagram

Nyt Selena Gomez on mitä ilmeisimmin tullut katumapäälle julkisesta välienselvittelystä. Tähti jakoi Snapchatissa kokonaan mustan kuvan, johon oli kirjoitettu valkoisella anteeksipyyntö valkoisella tekstillä.

– Se mitä sanoin, oli itsekästä ja turhaa, viestissä lukee.

Viesti viittaa todennäköisesti kommenttiin, jonka hän kirjoitti Bieberistä ja hänen uudeksi tyttöystäväkseen huhuttua Sofia Richiestä otetun kuvan alle. Bieber uhkasi faneilleen, että säätäisi tilinsä yksityiseksi mikäli he eivät lopettaisi hänen uuden rakkaansa haukkumista. Gomez vastasi tähän kehottamalla kanadalaistähteä lopettamaan uuden tyttöystävänsä kuvien jakamisen.

Justin Bieberin ja Selena Gomezin välinen someriita sai ruman käänteen, kun ex-pari alkoi syyttämään toisiaan pettämisestä. Ensin Gomez kertoi Bieberin pettäneen häntä kaksikon suhteen aikana. Kanadalaistähti vastasi tähän väitteellä jonka mukaan Selena olisi puolestaan pettänyt häntä Zayn Malikin kanssa.

Justin Bieberin Instagram-tili on edelleen poistettuna. Tähden some-loppuromahdusta on sittemmin ruodittu Twitterissä runsain määrin #JustinBieberDeactivatedParty -tunnisteella.

No baby it's not your fault❤️ #selenagomez @selenagomez

Kuva, jonka Selena Gomez Snapchats ♡ (@selenasnapchats) julkaisi