Tom Cruise jätti tyttärensä – ei ole tavannut kolmeen vuoteen!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Tom Cruise ja Katie Holmes olivat naimisissa kuusi vuotta. Vasta hetken seurusteltuaan Holmes alkoi jo odottamaan heidän Suri-tytärtään, jota 54-vuotias Cruise ei ole uusien tietojen mukaan nähnyt eron jälkeen vuosiin.

Cruise ja Holmes erosivat vuonna 2012. Tällöin Cruise on nähty viimeisen kerran Suri-tyttären kanssa kun hän vei silloin kuusi vuotta täyttäneen lapsensa Floridaan Disney Land -puistoon. Daily Mail -lehden mukaan hauska huvipuistopäivä on jäänyt toistaiseksi isän ja tyttären viimeiseksi yhteiseksi muistoksi.

Holmes on huolehtinut eron jälkeen tyttärestä yksin eikä Cruise ole tavannut häntä yli kolmeen vuoteen. Perheen mukaan Cruisella ei ole enää mitään suhdetta tyttöön. Kun mies ei ollut nähnyt tytärtä vuoteen, hän syytti työkiireitä.

Kaikki muut ovat alusta alkaen syyttäneet kuitenkin tyttären unohtamisesta skientologikirkkoa, jonka toiminnassa Cruise on vahvasti mukana. Cruise ei ole vielä itse kommentoinut asiaa, mutta kirkon mukaan he eivät ole rajoittaneet Cruisen ja Surin tapaamisia. Perhe ei ole tästä huolimatta keksinyt vielä muuta selitystä siihen minkä vuoksi isä ei olisi ehtinyt tavata tyttöä kolmen vuoden aikana.