Justin Bieber kuherteli puistossa – uusi tyttöystävä kainalossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieber on alkanut tapailla Nicole Richien siskoa Sofiaa. Pariskunnan Instagramiin julkaistut yhteiskuvat saivat aikaiseksi alkuviikosta myrskyn, jossa Bieber syytti fanejaan ja Selena Gomez riensi puolustamaan heitä syytellen samalla Bieberiä. Sitten Gomez syytti Bieberiä pettämisestä ja toisin päin.

Nyt Justinin omat somekuvat ovat saaneet jatkoa paparazzin otoksista, sillä tarkkasilmäinen kuvaaja huomasi poptähden ja tämän tuoreen tyttöystävän kuhertelemassa japanilaisessa puistossa.

TMZ-sivuston mukaan Selena Gomez on yrittänyt tavoittaa Bieberiä, koska haluaisi jutella miehelle ja sopia kyseisen riidan. Bieber antaa kuitenkin Gomezille kylmää kyytiä eikä halua enää nähdä naista laisinkaan. Bieberin mukaan Gomez yrittää jatkuvasti keksiä uusia tapoja saada häneen yhteyttä, mutta miestä entisen tyttöystävän anteeksipyynnöt eivät enää kiinnosta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat