Kosinta kuin elävästä graffitista – tämä yllätys hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kun Dan Levine päätti kosia tyttöystäväänsä, halusi hän tehdä sen ikimuistoisella ja näyttävällä tavalla. Niinpä hän pyysi apua ystävältään Alexa Meadelta, joka tekee ihmisistä kaksiulotteisia eläviä taideteoksia akryylimaalien avulla.

Dan kertoi tyttöystävälleen Cristinalle Alexan haluavan vain maalata ja kuvata heidät San Franciscossa sijaitsevan seinän edessä. Tyttöystävän yllätykseksi mies kuitenkin kosi häntä kesken kuvaustilanteen.

– Cristina tiesi että hänet tultaisiin maalaamaan, mutta ei osannut arvata mitä muuta oli suunnitteilla, Alexa Meade kuvaili Huffington Post -lehdelle.

Näyttävä ja varmasti tavanomaisesta poikkeava kosimistilanne ikuistettiin Youtubessa julkaistuksi videoksi. Alexan taitavan kädenjäljen ansiosta pariskunta näyttää henkiin heränneiltä kakisulotteisilta hahmoilta.

@daniel_levine and @cristinacordova as street art before the great proposal.

Kuva, jonka Alexa Meade (@alexameadeart) julkaisi

Just around the corner…

Kuva, jonka Alexa Meade (@alexameadeart) julkaisi